Mě právě přijde, že vývary dělá dokonalý -jsou úplně čirý, zatímco kdž vařím v hrnci, dopadnou vždycky takové zakalené. Prostě narovnám maso nebo kosti, na to zeleninu (třeba mrkev rozkrojenou na dva kusy, celer na čtyři), bobkový list atp., zaleju teplou vodou a dám "vařit". Pak sleju vodu, zeleninu a maso pokrájím, nechám ještě přejít varem a zavařím nudle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.