já když dělám maso se zeleninou tak je zelenina vždycky tvrdá (mrkev, celer) a není to ono. v guláši mám tvrdou cibuli at je na sebemenší kousky, maso skvělé, cibule trvdá :-( jinak se mi moc líbí, že pomalý hrnec se nemusí podlévat, guláš dělám jen v něm s dětmi jinak ani náhodou )
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.