Nečetla jsem diskusi, ale za mě: já bych dítě oočkovat nedala. Zkus si přečít Dobu jedovou, kapitolu o očkování, jsou tam popsaná rizika a účinnost očkování proti rakovině. V podstatě je vakcína účina jen proti pár kmenům, u ostatních (kterých je daleko víc) jsou naopak ještě agresivnější a náchylnější k nákaze. Tzn. rizika jsou větší než účinky. Jsem laik, píšu laicky, proto odkazuju na knížku dr. Strunecké.
Ale přiznám se, že dřív bych očkování taky dala, dneska už bych byla opatrnější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.