| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím z Hané ~;((

Tak co pražačky, sešly jste se? ~;) Znám to moc dobře... s Olomoučandama je to domlouvání na dlouhé lokte, nakonec do toho vleze nemoc dětí a nestíhačka zajistit hlídání :-) To už jsme se spíš sešly s Evčou na Homolce, viď ~;)

U nás vše O. K. Jsem zvědavá, jak Víťa zvládne přestup zima-jaro, celý víkend lítal v triku s dl. rukávem za balonem... Mno, včera (sobota) večer byl takový unavený... tak snad to bylo jen z přemíry pohybu ~:-D Úpal snad neměl, to na hřišti vypil téměř 2 l vody a měl kšiltovku.

Po návratu z jarních prázdnin (byli jsme v Alpách, já samozřejmě léčila nachlazení, Víťa s dědou byli usjezdovaní, a na běžky to na běžkových trasách v údolí nebylo, protože už tam slízal sníh. To na svazích, kde se lyžovalo bylo 130 - 150 cm. Tak jsem alespoň v pátek s níma vyrazila lanovkou a pěkně se prošla na čerstvém vysokohorském 1600m.n.m. vzduchu ~y~ ) už mám za sebou opět pracovní týden. A cestovací práce je kupodivu ubíjející... mno, možná ještě středeční schůze výboru Sokola, čtvrteční dodatečné řešení horkých brambor sokolského účetnictví a páteční návštěva kamarádky právničky s 6týdenním chlapečkem, se kterou jsme dávaly dohromady její daňové přiznání... a tak o víkendu ležím a odpočívám (sobotní dopoledne v sokolovně na józe nepočítám a 2 pračky vypraného a pověšeného prádla a 1 sušák suchého prádla...). Snad budu od zítra do pátku zase schopná pracovat ~k~

Tak jo, jsme asi tak ve 20. týdnu... to je půlka těhotenství, ne? ~t~ Už se začínám ptát kolem na výbavičku, když teda jako to porodné na 2. dítko nebude... 10 let jsem toho po Víťovi moc neshraňovala... kočárky jsou Víťou vyskákané, postýlku máme na půdě (ale to budu muset pořídit novou čerstvou matraci), šátek na nošení jsem před 4 lety prodala, oblečky jsou uloženy v "banánovkách" na půdě, vanička byla daná Víťovi k dispozici na zahrádku...
A další rébus bude porodnice. Tady kolem šel vývoj za 10 let bohužel spíš zpátky anebo se zastavil ~d~ Co s tím? Musím si dát pod hledáček Vrchlabí... a vypadá to, že se tam po 10 letech opět vrátím ~2~ František mluvil o nějaké nově zrekonstruované porodnici na jižní Moravě (to už je to ale +- stejně do Vrchlabí a nepojedu přes jih Vysočiny, ale přes Hr. Králové a jiné porodnice ~;) . Ještě někdo mluvil o Havlíčkově Brodě. To je taky kousek... na Vysočinu... Mno, bude to zajímavé ~k~

Jsem se nějak rozepsala ~t~ Holt jsem si po O pěkně dáchla, Víťa byl venku, tak jsem se moc nerozčilovala... to mě ještě čeká ~6~ Máme se stříhat... Teda, já jeho ~z~

Mějte báječné prvojarní dny ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.