myslím, že i v tom falešným marcipánu bývá trocha mandlí, já sem na ně alergická. jinak nedávno mi přesně tohle udělaly ledvinky. jenže já teda otekla komplet celá, za chvíli začla blbě dejchat a strávila 2 hodiny na pohotovosti na kapačkách. máma v čekárně s ječícím dítětem a doktor furt že teda už mě pošle do špitálu, že teď už , teď už... no fakt situace. jinak pokud se jedná o jídlo, tak se ti to může mírně projevit ještě párkrát, než to dojde trávícím traktem, já měla takhle ještě druhý celý den zbytkovou reakci, ač sem byla narvaná chemií
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.