Můj chlap slavil až když jsem byla doma -první dítko se narodilo v úterý, oslava byla v sobotu kdy nás pustily - v neděli jsem opatrovala mimi + manžela
Druhé dítko se narodilo v pátek večer a jelikož měl nažel na starost prvorozenou a špatně by to stihl zorganizovat tak slavil až za týden...to už jsme byli doma
Nevidím na tom nic špatného aby manžel zapil děti a to že s epříbuzní ožrali tak až se pokáleli je jejich ostuda a ne moje, navíc mpozval je tvůj muž tak by měl taky následky všech "škod" odstranit. To že rozfofroval tolik peněz by mě mrzelo, ale nečekám že oslava narození dětí bude zadara, ale s manželem jsme se dohodli co a jak bude předem...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.