| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anett, můj první muž narození našich dětí slavil, hlavně prvorozence, byla to normální rodinná oslava bez nějakých excesů, neměla jsem mu to nijak za zlé, jen jsem se zavřená v nemocnici cítila opuštěná a byla bych chtěla být s ním a s ostatní rodinou a slavit s nimi, připadalo mi, že mám co. On se mnou být ani nemohl, nemocnice není holubník, tak nashledanou, pane, zavíráme..
Druhý muž chtěl být se mnou s dítětem, nejevil žádné puzení, jít si někam propláchnout záklopku.
Podle mě radost z narození dítěte nemusí nutně mít podobu ožíračky.
Ale nejdivnější na tom všem podle mě je oddělování rodičky s dítětem od zbytku rodiny. Jenže to lidi nějak nevidí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.