| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Se synem jsem na tom byla stejně jako ty. Hodně plakal po jídle, kojila jsem po 1,5-2hod., měl bolesti bříška, nadýmání (pomáhala jsem mu rektální rourkou) a také byl raději v náručí než ležel - jo a nejlépe spal v autosedačce. Asi kolem 4 měsíce nám doktorka říkala, že to vypadá na reflux a v 5ti měsících mu zjistili alergii na bílkovinu kravského mléka. Takže jsem dál kojila, ale vyhýbala jsem se mléčným produktům. Syn (6let) bere teď lék 2x denně na pálení žáhy, což trochu pomáhá. A co ti chci vlastně hlavně napsat je to, že až když syn začal mluvit, tak mi řekl, že ho bolí bříško, na prsou a v krku hlavně po jídle a hlavně když si lehne. Je možné, že ho/ji také hodně pálí v krku a bolí bříško. Zkusila bych se popídit u lékařů. Držím palce...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.