Asi to bude po těch ATB, dej tomu čas. Nabídni ji co má ráda. Já ti chci jen napsat, že syn má při nachlazení či nemoci také bolesti bříška a asi před pár měsíci jsem to začala hodně řešit s lékaři, protože mi to nepřijde normální. Syn šel na SONO břicha a tam zjistili, že má zvětšené břišní uzliny, které se mi nemoci zvětšují a proto bolí břicho. Někomu se prý zvětší za ušima či na krku a někomu v bříšku. Tak jen kdyby to bolení pokračovalo, mohli byste zkusit jít touto cestou. Má to tak i kamarádky syn, prý některé děti to tak mají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.