| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Arzacheno, rozumím ti. Nejstarší syn naprosto nepřijal druhorozenou, o 1,5 roku mladší ségru a celkově byl hodně náročné dítě - uřvané, paličaté. Neskutečně jsme s tím bojovali. Potvrzuju, že řešit cokoli fyzickým trestem je cesta do pekel, zpětně lituju, že syn ode mě dostával na zadek, ale já byla vážně zoufalá, pomalu jsem nemohla odejít na záchod, aby té mladší něco neprovedl. Zlepšilo se to jednak s věkem (dnes mají 6 a 4,5) a pořídili jsme si ještě jedno dítko, které společně oba opečovávají :-) No a dost nám taky pomohla homeopatie a kineziologie - někdy je totiž problém zakořeněný tak hluboko, že s tím nehne ani ten psycholog. Tak hlavu vzhůru, určitě je to řešitelné - konkrétně ta homeopatie nám pomohla asi nejvíc, mám doma úplně jiné dítko. Samozřejmě se stane, že "vjede" do starých kolejí, ale většinou je to pohoda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.