| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Můžu se zeptat, jak reagujou vaše doktorky na rozhodnutí odložit priorix? Já jsem se dohodla se sestrou, že bych ráda neočkovala před zimou a během zimy kvůli nemocem. Malá má 21 měsíců, byla teď kvůli rýmečce s manželem u doktorky a ta mi prý vzkazuje, ať se stavím ji naočkovat, až se uzdraví. Mi se ale vůbec nechce, ráda bych počkala minimálně ty dva roky. Jak jste to řešily vy? Prostě se doktorce moc neukazujete? Nebo je to v pohodě? Nebo se trapně vymlouváte na možnou nákazu neštovicema? A hrozí vůbec nějaký postih, když u toho očkování není určená horní hranice?

Tak na odlozeni hexy se netvarila vubec, ale nic jsem podepisovat nemusela. Na priorix mi sama rekla, ze ho ockuje az po druhem mesici veku, protoze v te dobe je vyssi imunitni odpoved nez v roce a pul (natoz v 15 mes.) a navic vyrazne nizsi riziko nezadoucich ucinku (souvisi to pry s uzaviranim nejakych blan v mozku do dvou let veku vs. tim, ze spalnickovy virus tyto blany napada ci co, nevim, nejsem dr.). No a po druhem roce uz na to nejak prisla rec jen jednou, stacilo rict, ze zatim ne, tim to skoncilo... a chodim tam casto. Predpokladam, ze se to bude resit na trilete prohlidce, ale porad nejsem presvedcena o tom to ocko dat, pokud dite nepujde do skolky. Pokud pujde, pak holt teda asi ano, no...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.