Přidat odpověď
aha, náš ho má od roku, v osmi měsících měl akutní spastickou bronch.s dušností, byl na JIPce a pak pořád pískal, dlouho jsme brali ventolin sirup a spiropent na střídačku v malých dávkách tak aby měl průdušky ok a ventolin sprej jsem měla taky ale za celou dobu tj skoro rok jsem ho použila asi dvakrát...letos měl akorát chřipku jinak průdušky ok, u něj tu dušnost způsobovala spíš alergie na mlíko, to jsme vysadili, ted zkoušíme a zdá se že ho už nezahlenuje tak asi ok, budu chtít určitě u pediatra testy jestli jsme se abkm zbavili a u alergoložky mu z testů vyšla pozitivní jen bříza která ted začíná a on problémy nemá, nekašle, nemá rýmu, nepíská prostě čistý nález..tak jsem zvědavá a doufám že mu to vysadí brzy protože jsem z toho pořád nervozní jestli to u něj není zbytečné protože my z mého pohledu problémy nemáme...ale zas tolik do toho nevidím, asi je třeba to přeléčit kortikoidy ted aby se mu nakonec nerozjelo astma...má k tomu i genetickou zátěž v rodině-táta, tchán...a ted vlastně i brácha..prostřední syn ten pískal na jaře i v létě, to se dalo normálně slyšet že se i zadýchával a špatně se mu dýchalo...
Předchozí