Tak nevím, já mám vztahy s matkou mizerné. Ale ta analogie s péčí o mladé děti podle mě kulhá na obě nohy. Protože žena si vědomě pořizuje dítě a jako dospělá osoba musí počítat s tím, že bude v prvních letech potřebovat její péči. To dítě, ani pak v dospělosti nemá možnost to ovlivnit. A já jako matka pracuju na tom, abych své děti dokázala v pravý čas nechat jít a žít vlastní život. Já tu pro ně vždycky budu a snad i ony pro mě, když to budu potřebovat, ale řešit svůj život tím, že se jim nabourám do jejich mi připadá velmi sobecké.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.