Přidat odpověď
holky od sousedky kamarádky se taky líčí - je jim 8 a 11, a když ráno přijdou pro syna a ta osmiletá má rudě nalakované rty a růžový lesk na rty.. no děs.. a eště jak se oblékají - mlska pro pedofila, takové ty topíky, sukynky sotva pod zadek.. moc nechápu, přitom sousedka jako o ně má strach.. a tak, ale na něco sou teda dost neuvážlivý, tudle tady byly a měli obě natočené vlasy, nějakýma speciálníma natáčkama.. chjo.. přitom to sou takové obě naivní hodné holčičky.. jo a už před rokem obě měly melír.. to taky nechápu, vlasy mají hezký, akorát si je tím zničí.
já mám dcerku pět.. a když doma zatouží, tak jí dovolím lesk na rty a dostala od ježíška lak na nehty, ale takový jen světlounce růžový a nalakovaný nehty měla jen asi 3x a spíš to chce, že to vidí právě u holek, do školy určitě se líčit nebude, je mi jedno co kdo dělá, já se nesměla líčit celou základku a ani vlasy mi otec nedovolil obarvit asi do 17, a musím říct, že zpětně jsem za to ráda.
Jako dneska je jiná doba, tak dejme tomu támhle nalakovat nehty světlým lakem, že to neřve, proč ne, když jsou upravené a támhle na druhém stupni, sedmá osmá třída, lesk na rty.. nebo tak něco.. a jinak až spíš na střední to vidím.
Předchozí