Hm, tak pro mne taky opruz. Místo abych se vyspala tak musím kvůli koledníkům vstávat (teda já bych na ně prděla, ale aktivní manžel už od rána tady pobíhá a aktivně všem otvírá), nabízet štamprličku a za to se nechat zmydlit. Vajíčka nebarvím - prostě mě to nebaví, až si budu chtít slavit tak klidně - ale půjdu někam do hospody a né že budu obskakovat partu ožralů. Takže pro mne za mne, klidně by tahle tradice pro mne nemusela být
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.