Hurá, alespoň jedna pozitivní odezva. Uvidím, je to jediná firma, která nabízela zkrácený úvazek, což potřebuju. Nastupuju do Brna, konkrétní firmu nechci tady jmenovat. Každý z mých známých, kterým jsem to řekla se zděsil a každý má plnou hubu keců jak jim hned vynadají (těm, co jim volají) a podobný řeči, že právě toho se bojím. Mě samozřejmě taky občas někdo zavolá s nějakou nabídkou, ale vždy se snažím slušně odmítnout (mám totiž soucit s těma na druhé straně telefonu). Jenže takových asi moc není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.