| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Smoojno,
tohle je to nejmenší, tím bych se opravdu netrápila. Prostě ty jsi v páru ta aktivnější a určuješ rychlost a směr. Vždyť je to nakonec docela příjemné.
Jak píše Kopřiva, když výlety či dovolené nebojkotuje a spolupracuje, tak je to dobré. A na to, necítit se na řízení, má právo každý, to pěkně vystihnul zase Lupus.
Ael byla bych ostražitǎ, aby manželova neaktivita (nechci rovnou napsat lenost) nepřekročila určité hranice. Já si tak dlouho říkala, že je fajn, že se jede, kam chci já, koupí, co chci já, uklidí, když řeknu atd., až manžel usoudil, že vlastně ani nemusí pracovat, když já tak pěkně všechno zvládám ~:( Na to opravdu pozor.
J.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.