pravděpodobně je to od toho, jak se roztahuje děloha - táhnou tě vazy. Měla jsem to u všech těhotenství, nic špatného to neznamenalo, ale bylo to nepříjemné a nemělo to úlevovou polohu. Ta bolest se taky může objevit v třísle nebo v podbřišku (směr "jakoby slepák") i jakoby uvnitř pochvy.
Zkus se přes den natáhnout a měnit polohy - dlouhé sezení nebo stání tomu nepřispívá. Mě pomáhalo sedět u počítače v práci na balonu, nebyla jsem tak statická.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.