| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám doma taky jednoho hyperaktivce s vadou řeči~x~ Ohledně toho rybího tuku, konkrétně mi bylo doporučováno Eye Q četla, že by to mělo zlepšovat koncentraci..my zatím dáváme Haliborange, měli jsme jej koupený už dřív..zda to zabralo nemohu asi posoudit, nebere ho tak dlouho..snažíme se taky rozvíjet všechny možné složky, ale je to vyloženě o minutách, kdy udržím jeho pozornost, na logopedii chodíme taky co 14 dní, a to je zatím dost náročné, on tu pozornost udrží sotva dvě minuty, neustále chodí po místnosti, někam leze apod..doma se mi hodně osvědčilo pracovat na místě, kde nemá v zorném poli naprosto nic jiného, pokojík jsmě udělali tak, že má vše ve skříňkách, nemá naprosto nic vystavené, koberec není vzorovaný, nemá tam ani obrázky, aby mi vůbec usnul..cokoliv co by tam jinak měl ho strašně rozptyluje, jak magická přitažlivost..~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.