Mě gynekolog taky řekl ne, zakázat to samozřejmě nemůže, ale nedoporučil. A když jsem to pak promýšlela do detailů, jeli jsme radši autem. Kdyby se cokoliv kdykoliv stalo, máš luxus vlastního auta a možnost přepravit se co nejrychleji do nemocnice. Jakmile jsem letadlem, závisí tvá doprava na místních možnostech.
Jinak k pojištění. Nikdo tě nepouští od 7 měsíce dál, ale pokud jsi unVZP, tak ani nemusí, jsi u nich automaticky pojištěná v libovolném stupni těhotenství i v zahraničí kdybys i začala rodit. Rozhodně doporučuju vzít si velkou hotovost nebo kartu a možností výběru v jiné měně jako pojistku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.