Přidat odpověď
Katko,
já mám pocit, že spousta z těch radících má doma to samé, ale buď to tak nevnímají a neuvědomí si to nebo jim to nevadí. Já znám dost málo bez keců spolupracujících chlapů, ale zato dost ženských, kterým ani moc nevadí, když chlap doma nic nedělá a pořád někde lítá, mají ho hlavně jako zdroj peněz, o nějaké rovnocenné partnerství jim nejde, mají kamarádky, původní rodinu. A dost škody v tom udělaly ty módní knížky o vztazích, které zdůrazňují rozdíly mezi muži a ženami a tak je vlastně normální, že chlap musí po příchodu domů "čumět do ohně", neposlouchá, co mu kdo říká, není schopen vykonávat víc než jednu činnost současně a vlastně za všechno může to, že je chlap.
A celkově internet může být v tomhle i nebezpečný, protože někdo může podlehnout radám, které mu s velkým přehledem dává někdo, kdo se plácá v ještě větších sračkách a to, co sám radí, nemá odvahu udělat a drží si toho "vrabce v hrsti".
Internet je dobrý pro upuštění páry a pokecání, ale jinak si musí poradit každý sám podle své situace. Ale o nevyžádaných radách už se tu vlastně nedávno psalo.
U mě je třeba dost blbé, že jsem si vypěstovala závislost na tomhle vykecávání na netu, přitom už dobře vím, že mi to spíš škodí než prospívá, ztrácím tím čas, který kdybych věnovala práci, pohybu, uklízení aspoň "své" části domu, zahradě, péči o zevnějšek, tak by situace byla úplně jiné. Ten závislostní rys je jasně to, že to to dělám, i když vím, že mi to vlastně škodí. A škodí mi nejen ztracený čas, ale i to, že se naseru, jako jsem se nasrala třeba včera, když někdo, kdo se najednou zázračně obrodil a myslí mu to asi cca 14 dní jinak , cituje do té diskuse o oslavách můj a 7krasky příspěvek odsud z diskuse jako příklad, jaké jsme pipky, které si neumí pomoct.
Předchozí