domenica, moje kámoška mi vždycky říká- Tebe mají jenom na práci.....měla by jsi snimi přerušit styky......,akorát tě využívaj......a nyní po těch X letech je to pravda......
jen jsem přestala jezdit každý měsíc jako kdysi......kluci jsou velký a to snima radši jedu na závody......
A už to vidím....jsem takový BLb , že to odřu za všechny.....(jako když umřela tchýně a vyklízel se byt...manžel by mi pomohl,ale byl dost mimo....a další 2 nedělali NIC)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.