Klarko,
ja jsem si nevsimla, ze by Ti nekdo zakazoval jit do porodnice a nutil Te rodit doma. Jeste jsem nikdy nepotkala zenu, ktera rodila doma a nabadala k tomu i nekoho jineho. Zato opacne to funguje spolehlive.
Muzes mi prosim dolozit, jak presne zena hazarduje se svym zivotem a zivotem sveho ditete, pokud se rozhodne rodit doma?
Me uz tyhle diskuze opravdu unavuji a obdivuji Sylvu a Sylvii, ze neustale siri informace. Obcas se ovsem nekomu povede me vytocit natolik, ze proste reagovat musim :o). Rici totiz v jedne vete, ze jsem tolerantni a respektuji nazory druhych a oznacit zeny rodici doma jako nezodpovedne hazarderky, to se fakt musi umet :o)))))))))))))).
PS: Ja jsem se v teto diskuzi nabidla, ze odpovim na jakekoliv dotazy, tykajici se porodu doma a proc jsem tak ucinila. Nooo, nikdo se na nic nezeptal! Coz me jen utvrzuje v nazoru, ze to nikoho nezajima, oni to totiz vsichni vedi lepe nez ja. Je naprosto jasne, ze nejdulezitejsi pro me bylo moje pohodli a taky samozrejme barva dlazdicek v nasi koupelne....
Předchozí