Já bych řekla, že doktoři vědí prd co bolí. Takový rentgen vejcvodů s kontrastní látkou je naprostá šílenost, zatímco odběr oocytů při IVF se zaživa celkem dá, ale na to se běžně dává celková narkoza, kdežto na to RTG pitomej čípek, myslela jsem, že zdechnu. Šití hráze bylo taky horší než samotnej porod. A to já mám vysokej práh bolesti, u zubaře si nechávám dát injekci jenom na broušení zubů pod korunku a čištění kanálků v zánětu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.