Jsem si jista,ze jsem vas prispevek cetla a pokud jste cetla vy muj jiste byste vedela,ze zde nepisu o urazeni,ale o napadani.A to jak jiste uznate je rozdil.To jen k vasemu oblibenemu slovickareni. A k upresneni,co jsem cetla vase prispevky,dobre ne vsechny,ale skoro vsechny kteri maji jiny nazor jak vy,napadate.Obcas se i pokusite o vysvetleni. Kdyby jste byla tak sectela,jak ze sebe delate,asi byste mela trosku jine nazory.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.