| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Len,
jak už jsem psala,pokud bych dostala odpověď,že ano ptala bych se dál,kolik dětí a s jakou mírou integrace ve třídě bude. Ptala bych se,jak bude zajištěn chod třídy,tak,aby děti prospívali. Já nejsem líná se zeptat,když mě něco zajímá a pokud bych nedostala odpovědi,které bych považovala za pro mě schůdné řešila bych to tím,že bych hledala patrně jinou školu,která by se mi zdála vhodnější.
Co se týče spratků, mám zkušenost,že jeden takový nosil do školy nůž a ohrožoval děti. Nikdo z vedení školy s tím nic neudělal,protože dvojku z chování měl,vyloučit ho nemohli a rodičům to bylo jedno. Policii to nezajímalo,protože byl nezletilí. Tak přesně tomuhle bych se chtěla vyhnout. Pokud si jako rodič můžu vybrat,tak samozřejmě budu pro svoje děti vždycky hledat to nejlepší možné řešení. A ptát se, na to co mě zajímá budu vždy,bez ohledu na to co si o tom myslí kdokoliv další.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.