Kdepááák !! Já ho několkrát žádala o vizitky, o podpis do mejlu atd. !! Prostě základní věci !! Odpověď vždy zněla, že neví a že to bude problém. A nejvyšší vedení tlačilo proč nemůžu nic dělat, tak jsem jim to samozřejmě řekla, že nemám nejzákladnější věci k práci !! Jsem to asi nějak špatně napsala... Každopádně neobcházela jsem ho. Až posléze, když jinde to problém nebyl. Ale nemůžu pracovat bez excelu, přístupu do systému, vizitek a podpisu v mejlu - to potom padá do Spamu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.