| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak češtinu mám za sebou a mám pocit, že tohle jsem snad zvládla. Didaktický test byl hodně o luštění obsahu textu a bylo tam i hodně hledání pravopisných a slovotvorných chyb. Slohová témata asi jak pro koho - já původně chtěla psát referát, ale u něj bylo téma něco v tom smyslu - koupě prvního auta - a já auta rozlišuju jen podle barvy, takže jsem dělala popis pracovního postupu.Napovídat vůbec nešlo, doufala jsem, že snad při tý němčině si tam tahle nějak pomůžeme, ale vidím, že to je scifi. A ta němčina je děsná, na slohovky není žádný čas na přípravu, rovnou běží těch 60 minut. Při češtině je 25 minut na přípravu, já ten sloh zvládla napsat nanečisto už v týhle době. V němčině luštím jakou dobu jen to zadání.... A musí se splnit na 44%, čeština na 43% a matika jen na 33%. Proč jsou vlastně takový rozdíly? Jo a všem díky za držení palců ~:-D~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.