Přidat odpověď
Samozřejmě!!!!! Prostě řekneš, že se ti ještě nezdá zdravá a že si na očkování zajdeš až bude v pořádku. Vůbec bych se s doktorkou dál nebavila. Ani nepředpokládám, že by s tím měla dělat nějaké problémy. Při každém očkování se mě doktorka ptá, jestli jsou děti zdravé a jestli můžeme očkovat. Když řeknu, že se mi nezdají...že v noci kašlou....že na ně leze rýma...nebo cokoliv tak se prostě neočkuje. Doktorka nechá toto zhodnocení a rozhodnutí vždy na mě!!!! Teď například chybí dceři očkování už od září...ale měla neštovice, zánět středního ucha......pak silnou rýmu...minule už jsme měli jít ale vypadalo to že má zánět spojivek...nakonec si myslím, že to byla spíš reakce na kvetoucí břízu pod okny, ale stejně jsme neočkovali. Prostě klasická zima dítěte ve školce-trvale minimálně rýma. Očkovat budeme kdoví kdy. Už mě sestřička i volala, ale jen jsem řekla, že není zdravá a bylo to.
Ve vztahu k doktorovi je třeba vystupovat trochu sebevědomě-prostě tohle je moje dítě, tak je to moje rozhodnutí a tečka.
Předchozí