Tak mi napiš, pod čím prodáváš na MMB a já mrknu. Třeba máš ty správné velikosti. Jinak zrovna dneska se mi podařilo narazit na trička s krátkým rukávem za dobrou cenu a i vypadají dobře. A musím přiznat, že jsem v poslední době už spíš rezignovala a moc tam nechodím, ale tahle diskuze mě zase "navnadila" a měla jsem kliku. Zrovna trička na ven s krátkým potřebuje. Nová má do školy už koupená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.