promluv si s dobrým psychologem. já měla zase problém, že jsem selhala jako matka kvůli kojení (Laktační ligu bych nejraději poslala do pr....) a rozhovor s psychologem a s dalšími ženami, které "prožily" totéž co já mi pomohl. Dneska se tomu směju. Ale chápu, jak se cítíš, já jsme si tenkrát připadala jako úplně neschopná matka, která selhala na celé čáře. Samozřejmě někde v koutku duše víš, že ty pocity jsou blbost a nakonec budeš ráda, že v tom středověku nežiješ, ale žiješ v moderní době máš zdravé děti...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.