Jsme naštěští v dobrým regionu. Jedná se tady o technický místo, pokud budu chtít nastoupit můžu kdykoli na dělnický. Práce mi neva, takže pokud bude hořet vezmu i to dělnický. Peníze nás až tak netlačí a svým způsobem mám do března čas si nějaký technický místo sehnat.
Jen mě mrzí to jejich jednání. Taky jsem v tom viděla výhodu, že se vrátím na místo, kde to znám, základ práce se nezměnil a kolektiv taky moc ne. Přeci jen 5let doma je 5 let a nastoupit někam kde nevím o práci nic, neznám lidi, je horší.
Do pondělka vydržím, ani bych nic zítra nepodnikala, nemá cenu se s dotyčným bavit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.