| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, nevíte někdo, jestli je jediným důvodem pro namáčení fazolí přes noc doba varu? Vím, že moje kamarádka byla se sedmiletými dvojčaty v nemocnici poté, co holky snědly čerstvě vyloupané fazole. Měly otravu. ~e~ Tak zjišťuju, jestli se sušenými není nějaký stejný problém. Dala jsem je namočit až teď ráno, tak jestli je nemám spíš vařit až zítra, jinak bych je dala do tlakáče. Děkuji za odpovědi. J. ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.