Limai, naprosto tě chápu, taky jsem žila se slabým zdrojem vody. Asi 2 roky jsem se v tom placala - myla jsem jednou denne, nosila jsem destovku a ohrivala na sporaku. Z plného drezu mi rekly nervy - ale voda na prubezne umyti hrnicku hned po použití proste nebyla. Vyřešila to fakt myčka - místo 4 plných drezu a 4 lavoru na oplachnuti se spotrebovalo 14 litru vody a já se vyvazala z nechutneho genderoveho stereotypu ;-) Původně na ni nebyly místo ani peníze, rodina se semkla proti mě, bo kdo to kdy videl, utrácet takový prachy kvůli lenosti a par kapkam vody. No ale dala jsem nějak do kupy a byl to jeden z nejlepších kaufu mého zivota.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.