Milá Schamko,
je to Tvůj svobodný názor, jak se Ti líbí článek. Těžko někdo napíše článek tak, aby se líbil všem. Mnohdy jej píše proto, aby aspoň začali hledat sami. I to je obrovský přínos.
Neusuzuj z části na celek - každý den není posvícení a jeden nepovedený článek nemusí znamenat, že celá kniha stojí za houby. V každé knize se dá najít aspoň pár užitečných informací, které Tě někam dovedou - záleží jen na tom, jestli s informacemi pracovat umíš. Vždycky se hledá lépe chyba na tom, co udělal druhý, než sám něco stvořit a taky je těžší umět kritizovat svůj vlastní přístup.
Pana Marka mám rád, protože mi jistou dobu hodně, a to nezištně pomáhal. V každé jeho knize je dost informací pro každého. Ne každý si je ale umí vybrat a je na ně připraven. Zkus se mrknout na jeho knihu Hudba jinak nebo Tajné dějiny hudby - tam je autor doma a mnoha lidem tím dokázal změnit život k lepšímu nebo jej aspoň obohatit. Jestli Ti článek nesedl, tak mu to odpusť - kdo z nás je dokonalý?
Jinak si rád přečtu i Tvůj vlastní kvalitní příspěvek na www.rodina.cz, nejen o porodech.
Mimochodem, jsi dobrá, že umíš holandštinu, taky by se mi někdy hodila...
Krásný den
;-)
Michal
Předchozí