| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
nedávno jsem objevila toto forum, tak bych se i já ráda zeptala.
Můj přítel, se kterým mám 16ti měsíčního syna a žiji s ním se chová velmi nezodpovědně. Už mám strach nechávat je se synem osamotě.
Byt je malinký, zařízený tak, že se po něm může synek volně pohybovat - kromě koupelny - za prvé proto, že je tam záchod (a to podle mě neni hračka pro děti), za druhé proto, že mám velkou krabici pracího prášku na zemi a není kam jinam dát. Dveře do koupelny jsou tedy skoro neustále zavřené - přítel tuto dohodu a bezpečností opatření bohužel nedodržuje :-(
Proč sem ale píšu - dnes ráno jsem byla objednaná na odběr krve. Protože bych se s malým tak brzy nestihla vypravit (a on by asi u doktorky nebyl zrovna v klidu) zůstal přítel s malým doma. Když jsem se vrátila, byl byt posetý všemi různými hračkami a věcmi, dveře do koupelny otevřené, a syn v ložnici vyhazoval knížky z knihovny. Na zemi jsem objevila můj nakousaný diář a z něj vysypané doporučení na rehabilitaci (taky rozžvýkané) a další papíry.
Přítel celou dobu spal. A takovéto "hlídání" se nestalo poprvé - když jdu ráno se psem, taky ho většinou najdu spícího, absolutně netušícího co se kolem něj děje. Vždy, když ho ráno budím, že někam odcházím, chci po něm aby vstal z postele a mluvil se mnou a dal mi tím najevo, že je vzhůru - stejně je výsledek stejný :-(

Při představě, co všechno se může stát. Máme psa, v bytě jako každý jiný elektroniku, plynový sporák... Prostě jsem vážně dost zděšená a nevím už jak tohle řešit.
Podobná věc se nestala poprvé a mám strach, že jednou příjdu domů a najdu tu nějakou opravdu vážnou katastrofu ~a~~a~

Máte někdo nějakou radu jak na něj? Jak ho přesvědčit aby byl zodpovědnější za svého syna?
Podotýkám, že synka miluje, je s ním rád.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.