jestli děláš jen trochu dobře svou práci, mělo by se postupně stát, že zjistí, že tě prostě potřebují. dělala bych svou práci co nejlépe a když se něco povede, nenásilně bych upozornila.
trochu mi to připomíná situaci když jsem já nastupovala. prostě jim tu vadilo, že oni lítají a já si sedím za pc. navíc jako ty, tu a tam chybička. (diktují mi faktury ve spěchu a já si třeba hned nevšimnu, že je tam nějaký rozpor v dph)
já nabídla, že tu budu pomáhat i s jinou prací než je účto a hrozně jsem si šplhla - od té doby mě berou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.