4 patra bez výtahu se dají zvládnout - budete aspoň v kondici. je dobré si pořídit kočár s taškou na dítě uvnitř - abys ho nemusela budit, když usne při návratu domů. na nákupy jsem vždy chodila s batohem a nakupovala sama, bez manžela, to se taky dá. ven jsem chodila 2x denně. výjimečně jsem něco nechala dole a řekla manželovi, ať to vezme. byla tam zamykací kumbál na kočárek. problém bylo tahat ty patra kola, ale nejezdili jsme moc.
naopak balkon bych viděla za hlavní mínus, pokud je dům vlhčí. zatuchalo mi takhle v pár bytech prádlo, ručníky schnuly 3 dny... navíc miluju pěstování na balkoně.
pokud je dole kočárkárna, chodit nevadí. dřív výtahy nebyly a lidi taky žili...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.