| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je to o tom jak se na to kdo cítí. Moje kamarádka šla v 7měsíci na Sněžku a já když jsem ted´ šla na 3km do kopce tak si naši známí klepou na čelo, proč tak riskuji, když jsem těhotná. Prostě, kteždý takové situace zvládá jinak. Jestli se na to zakladatelka cítí, tak proč né?!

Já teda nenakupuji 2 x denně, děláme většinou velký nákup 1x za 14 dní a to i do baráku mi nosí manžel, když je doma. Nákup jsou situace na které se dá připravit. Když jdu s dětma ven, nosím batoh. 2 děti už mám a tak vím, že až kolem 2 roku bude dítko schopné schody vyjít samo. Teda naše je, je zvyklé chodit a chodit i po schodech, máme schody i v baráku. Samozřejmě, že se mu nechce vždycky, ale my chodíváme 2x denně ven a chození po schodech je tedy to poslední, co by mé mohlo odradit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.