| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hned jsem věděla, že je to tvoje téma ~6~~6~~6~. Nevím, co poradit, aby ses cítila líp. Chybu vidím jednoznačně na straně babičky a vůbec se nedivím, že už jsi vypěnila, ale chápu, že tě to mrzí. Já bych ty telefony bez varování fakt nebrala, vlastně to dělávám docela běžně, když se mi zrovna nehodí telefonovat, a ještě bych preventivně nikomu v rodině neoznamovala přesný termín porodu (kdyby jo chtěli, tak si ho minimálně o 14 dní posunu). Ale co už teď, že jo ~d~.

Čte babička esemesky? Mohla bys jí napsat, že tě to mrzí, že se urazila, ale že opravdu potřebuješ být v klidu a ať se nezlobí a jen trpělivě čeká na dobrou zprávu.

Fakt to nechápu, nebýt to babička, je to na ránu. Proč proboha jsou ti lidi tak netrpěliví? Oni se s tím břichem tahat nemusí, rodit a trpět nebudou, jediné, co se po nich chce, aby byli trpěliví a neotravovali - a i to je problém... ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.