Přidat odpověď
Já se nechci dohadovat. Jen chápu zakladatelku, proč nerozumí takovému postupu. Je to čistý alibismus. A rozhodně jsem konkrétně tebe nechtěla nazvat ovcí. Ale je spousta rodiču, a třebars i moje máma si myslí, že nám to nic neudělalo, tak proč by mělo jiným. Ale moje dítě je třeba alergický na součást vakcín a nedovedeš si možná představit, kolik jsem toho musela vyběhat, nabrečet, naskučet, než ho uznali a vyškrtli ze standardního očkování a věř, že 2 pediatrám to bylo naprosto šumafuk! a do ted´ jsem pro ně exotka. I když durhé dítko očkujeme (teda dle našho plánu).
Garantuje tobě lékař podpisem, že jsi se v jeho ordinaci nenakazila kdo ví čím či jeho nástroji? Tohle je takové pitomé slovíčkaření, které podle mě vede jen k tomu, že když se něco stane a to se prostě muže stát i při braní jakýchkoliv léku (mám na mysli nějakou divokou reakci nebo alergii) neseš si ty na hrbu svoje břímě. Taky nikomu nepodepisuji, že moje dítě je schopné brát antibiotika nejsem si vědoma, že by na né špatně reagovalo. Jenže očkování se náš stát začíná bát a tak vymýšlejí takovýhle krávoviny.
Předchozí