| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Možná je to blbý dotaz, ale už jsem několikrát tady na rodině četla že si tuto drogerii hodně lidí chválí, tak by mě zajímalo co vše tam kupujete a jak jste spokojené.
U nás žádná DM drogerie není ale nešdávno jsem jednu na cestách potkala a prodavačka mi hned dala tu jejich kartu - přesvědčila mě že se to vyplatí no nevím cestu kolem budu mít tak dvakrát do roka. Navíc mě dali ještě šekovou knížku s kupóny na jídlo, kosmetiku a plíny pro prcka...ani nevím co se s tou kartou nebo šekovkou dělá budu tam asi za vola....

Vyplatí se mi použití těch kupónů? Třeba Tesco mi posílá kupóny na předražený věci takže ty jejich kupóny končí v odpaďáku.... Můžu v jednom nákupu použít víc kupónů třeba jeden na pleny další na ubrousky apod... Budu tam mít cestu o víkendu tak se chci na nákup tam připravit neznám ty jejich značky apod...

Budu ráda za vaše rady a zkušenosti

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.