| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kup si nosítko a šoupni dceru na záda. Manipulace s nosítkem je snadná a ty budeš mít volné ruce na domácí práce a další dvě děti. Moje dcera kočárek ještě ani neviděla, máme ho ve sklepě a nepocítili jsme potřebu vytáhnout ho. Nošení jí svědčí, už sama dává najevo, když chce na podlahu.
S jídlem to máme podobně jako vy. Dcera plně kojená, když nepočítám ty 2 lžičky. Když se cítím mizerně a naštvaně, že nejí, nesní nic. Když jsem ale klidná, protože i na mateřském mléku přece přežije, tak do ní i něco dostanu. Včera nastal průlom - dobrovolně a ochotně otevřela pusu! Pak nám to ale překazila bouřka. Nezkusila jsi třeba změnit nádobí? Může jí vadit pachuť lžičky. První lžička, se kterou jsem dceru krmila, jí vůbec nechutnala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.