| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Urodilo se nám hodně kopru, milujeme koprovku, ale rádi bychom si jí dali i v zimě. Letos v zimě, když jsem kopr neměla, koupila jsem si sterilovaný v krámě a byl to takový hnus, že koprovka skončila v záchodové míse. Není nad koprovku z čersvého kopru. Myslím, že při zavaření má kopr víc chuť octa než kopru.
Nabízí se tedy varianta zmrazení, ale to mi koprem načichlo absolutně všechno v mrazáku.A koprové jahody fakt nejsou super~a~
Tak co s tím? Nemáte někdo nějakou vychytávku?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.