Když jsem měla tak 4, 5, brávala mě maminka do školy, když měla dlouhé odpolední porady. Paní učitelky to dělaly tak, že mě nejdříve požádaly, ať jim něco vyprávím (třeba i pohádku) a já jsem potom věděla, že už nesmím rušit, protože teď mluví někdo jiný. Mohla jsem si kreslit i přímo v té místnosti, kde se konala porada. Aby mě nenapadla nějaká lumpárna a někde jsem se nezranila.
Když jsem byla větší, chodila jsem za tetou na nádraží. Tam jsem pilně razítkovala a brala telefony v její nepřítomnosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.