Přidat odpověď
To právě řešíme my. Ve městě nemusíme řešit dopravu, do práce to oba máme deset minut busem a syn má kousek školku, pěkné hřiště před i za domem. Já třeba končím pozdě večer v práci a nedovedu si představit, že bych někde ještě třeba hodinu cestovala vlakem nebo autobusem. Řidičák mám,ale nesnáším řízení, takže pokud to není vyloženě nutné autem nejezdím ( na výlety do hor zásadně používám vlak, i když auto stojí před domem). Manžel zase jezdí do práce busem, neboť je to levnější než autem, i když teď se firma, kde pracuje bude stěhovat na druhý konec města, takže stejně bude jezdit autem, neboť tam přímo nic nejede a musel by min. třikrát přestoupit. Nemám pevnou pracovní dobu, a proto v pauze si třeba skočím domu na oběd nebo nakoupit apod. Na druhou stranu máme syna astmatika a alergika, kterému vzduch ve městě moc neprospívá ( jenže v zimě na vesnici to také není moc dobré), já osobně se rada hrabu v záhoně a manžel je také kutil. Doma furt něco vyrábí a práce okolo domu by u jistě až tak nevadila.
Předchozí