Dnes mi známá říkala, že má jako firemní benefity pleny Pampers.. Dítě už má odrostlé, ale přenechává to levněji kamarádkám. Pracuje v lékárně. Já mám jako firemní benefit možnost využít klub Spartu jako sporty pro děti. Hokej, fotbal, basketbal bez placení a výstroj zdarma. Zřejmě nevyužiju... Manžel měl jednu dobu nějaký benefity do optiky - brýle nenosíme. Ale slunečních brýlí mám tudíž hromadu.. Líbilo by se mi spíš třeba důchodové spoření - což bývá běžné, ale u nás není. Jako největší plus ale považuji služební automobil každý půl rok nové dle mého výběru a neomezený benzín zdarma. Máte něco zajímavého, nebo taky nějakou ptákovinu ? Pochlubte se !!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.