| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem se dle vyprávění mojí maminky narodila po vyvolávaném porodu někdy v 37. týdnu. Ale termín byl špatně spočítaný, maminka do 4. měsíce normálně menstruovala, takže měla termín až o 3 týdny dříve. Nicméně jí odtekla voda a mladá paní doktorka jí nechala 2 dny ležet. Poté údajně přišel pan primář a šlo se urychleně "na věc". Porod asi dost silně vyvolán, nicméně já se narodila sice trochu přidušená, ale v pořádku. Plodová voda byla zkažená a docházelo k odlučování placenty. Takže vlastně jsem měla asi štěstí. Maminka mě nekojila, v porodnici mě viděla tradičně 1x za 3 hodiny na krmení.
Ale myslím, že ten vliv narození je mnohdy přeceňován. Od doby 2. týdne života už jsem byla neskutečně milována, často nošena, chována a rozmazlována. Dokonce mi jednou řekla paní psycholožka, že je na mé osobnosti vidět, že jsem byla opravdu velmi milované dítě.
Tak nevím, asi jo. Mám ten pocit pořád, že jsem hodně milovaná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.