| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já, 1975, po dlouhém porodu, kdy moje máma v první době porodní mezi kontrakcema pomáhala kolegyním (dělala na šestinedělí) motat jakési fáče. Rozvleklou 1.DP máme asi v rodě, i moje první dítko i děti sester to potvrdily (a měla to i babička), ovšem moje druhé dítě se této rodinné dispozici vzepřelo a sotva jsme dijeli.

Naprosto na tu dobu vyjímečná věc byla, že můj táta za ní chvíli po porodu mohl přijít a poděkovat jí (myslím, že 3. dítko už moc nechtěla, i když reálné vztahy by pak svědčily o opaku). JAk to bylo doopravdy nevím, umřela dřív, než jsem k těmto tématům dospěla.

KOjená jsem nebyla vůbec, nebyl ani pokud, protože, když to nešlo se staršími, nemá to cenu :-(

Dokonce můj otec (máma se vnoučat nedožila) vždycky týral těhotné v rodině tím, že my kojit neumíme, že se to dědí a ať si moc nemyslíme, že budem kojit. Sestře se dokonce posmíval za koupi kojící podprdy.
Vzepřely jsme se - jedna neteř kojená do 9 měsíců (sama se odstavila), moje děti cca do 2 let (v jednom případě s dokrmem a vybojované), další 3 děti déle než do 3 let.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.