| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

~3~ čááááuuuu!!!

To Vás domu pustili docela brzy, ne? ~;)~R^

Tobiášek uřvánek? Třeba mu dozrají střeva a zlepší se to? ~6~ Dej mu pusinu za mě ~;((

A propos, právě, že si to už skoro představit nedokážu... když jsem v prosinci 3 noci bděla nad Vítkem (po dlooouhéé pauze se dusil kašlem), bylo mi pak blbě, a to jsem myslela, že propukla žaludeční neuróza...
Pak měl po Velikonocích střevní chřipku - 3 dny horečky a blil celý týden a dobrých 10 dní slabé nožky... a přestože v noci "držel službu" František, dalo mi to zabrat...

Snad si ani tento fofr zatím nepředstavuju ~j~ Nechám se překvapit tichým a klidným miminkem ~k~~k~~k~ protože jsem rozhodla, že jak celou dobu slyší to mé řvaní na KVítka (se kterým mávají takové prepubertální stavy) a od ledna hádání s Františkem na téma auto (a fakt to jsou "výživné" hádky)... mno, jakmile to ale přestoupí určitou intenzitu, tak se mi buď udělá šoufl od žaludku anebo mi poslední dobou tvrdne břicho... že to bude buď horší než s Víťou anebo lepší varianta - porodím totálního Buddhu ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.